Adunarea Generala Extraordinară AsoP București, 14 mai 2019

1916438_1692036551051645_1034769608348493366_n

Adunarea Generala Extraordinară a Asociației Peisagiștilor din România – Filiala București va avea loc în data de 14 mai 2019, începând cu ora 09:00, în cadrul Specializării Peisagistică a Facultății de Horticultură a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Bulevardul Mărăști nr. 59, Clădirea Facultății de Horticultură, etaj 3, atelier A5, Sector 1, București.

Menționăm faptul că această Adunare Generală Extraordinară a AsoP București este realizată doar cu scopul primirii și discutării în plen a noilor candidaturi pentru statutul de membru (asociat, junior, susținător) al acestei organizații. 

Persoanele care doresc să își depună candidatura pentru a deveni membri ai AsoP București, și implicit ai asociației-mamă AsoP România, o pot face transmițând un email, până pe 10 mai 2019 pe adresa asop.bucuresti@gmail.com, care să conțină documentele și informațiile necesare, respectiv: 

1) Membru asociat 

această categorie se adresează persoanelor fizice care au absolvit (dețin diploma de absolvent) studii de specialitate de lungă durată în peisagistică și arhitectura peisajului, precum și persoanelor fizice care provin din profesiuni conexe și care urmează sau au urmat cursuri de specializare post universitare (master, doctorat) în peisagistică 

Documente necesare

 • Copie document identitate (C.I. / Pașaport)
 • Copie Diplomă Absolvent (față / verso); în cazul persoanelor fizice care provin din profesiuni conexe și care urmează sau au urmat cursuri de specializare post-universitare (master, doctorat) în peisagistică, alături de diploma de absolvire a studiilor de licență vor fi transmise și documentele care dovedesc urmarea / finalizarea cursurilor de specializare post-universitare
 • CV în format Europass
 • Portofoliu de lucrări (ATENȚIE!!! fișierul nu trebuie să depășească 10 MB; pentru portofoliu se acceptă și versiuni online, iar în acest caz se va transmite doar linkul de accesare)
 • Alte copii relevante – diplome, premii, atestate

2) Membru junior

această categorie se adresează studenților care urmează în prezent un program de studiu (nivel universitar sau post-universitar) cu specializarea peisagistică

Documente necesare

 • Copie document identitate (C.I. / Pașaport)
 • Copie carnet student
 • CV
 • Portofoliu de lucrări (ATENȚIE!!! fișierul nu trebuie să depășească 10 MB; pentru portofoliu se acceptă și versiuni online, iar în acest caz se va transmite doar linkul de accesare; pot fi transmise ca portofoliu proiectele realizate în cadrul studiilor)
 • Alte copii relevante – diplome, premii, atestate

3) Membru susținător 

această categorie se adresează persoanelor fizice și juridice, care doresc să sprijine activitatea asociației, dar nu se implică activ în realizarea scopului și a obiectivelor Filialei (rol consultativ) 

Documente necesare:  

 • Copie document identitate (C.I. / Pașaport) 
 • Scrisoare de intenție

Menționăm faptul că datele personale primite în acest context vor fi procesate conform reglementărilor în vigoare. Transmiterea datelor personale aferente depunerii candidaturilor pe adresa asop.bucuresti@gmail.com reprezintă acordul explicit al deținătorului pentru procesarea datelor de către Asociația Peisagiștilor din România – Filiala București.

Înainte de a transmite aplicația pentru candidatura de membru AsoP București vă rugăm să consultați cu atenție următoarele documente: 

1. Statutul AsoP București: http://asop.org.ro/organizare-asop-bucuresti-ilfov/statut/

2. Cod deontologic AsoP: http://asop.org.ro/documente-cadru/cod-deontologic/ 

3. Regulament de ordine interioară al AsoP: http://www.asop.org.ro/wp-content/uploads/Formulare/ROI-AsoP-Romania.pdf

Precizăm faptul că acordarea statutului de membru al AsoP presupune implicit înțelegerea și asumarea tuturor aspectelor stipulate în documentele de mai sus.

Subliniem faptul că persoanele care își depun candidatura pentru obținerea poziției de membru al AsoP București trebuie să fie prezente la această ședință a Adunării Generale AsoP București pentru a-și prezenta portofoliul și pentru a-ți susține candidatura.

Pentru orice alte detalii referitoare la ședința Adunării Generale AsoP București ce se va desfășura în data de 14 mai 2019, începând cu ora 09:00 ne puteți contacta via email (asop.bucuresti@gmail.com) sau telefonic (Diana Culescu – 0724 08 35 09).