AsoP la ONGFest București

Vizual-wide-3-orase

În perioada 17-18 iunie 2017,  AsoP va participa în cadrul ONGFest București, în Parcul Herăstrău, la invitația Fundației pentru Parteneriat, pentru a prezenta publicului larg rezultatele proiectului LAN-NET: Rețea socio-profesională pentru îmbunătățirea calității vieții în mediul urban din România printre care se numără și propunerea pentru modificarea Legii 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților.

Proiectul LAN-NET a fost inițiat de Asociația Peisagiștilor din România și co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Acesta, a avut ca principal obiectiv creșterea gradului de implicare a societății civile românești în procesul de conformare, modelare, gestionare și elaborare de politici asupra spațiilor verzi urbane.

Alături de reprezentanții AsoP, la standul Swiss-Romanian Cooperation Programme, va participa și Cordula Weber – reprezentantul Bund Schweizer Landschaftsarchitekten und Landschaftsarchitecktinnen BSLA, asociația omoloagă din Elveția care a avut calitatea de partener în cadrul proiectului LAN-NET.

Vă așteptăm alături de noi pentru a sta de vorbă despre obiectivele AsoP și despre proiectele trecute și viitoare ale organizației noastre!

Slide1

Mai multe detalii despre evenimentul puteți găsi pe pagina ONG Fest: http://www.ongfest.ro/ongfest-2017/bucuresti/expozanti/