Conferința Horticultura și Arhitectura peisajului din Transilvania, Târgu Mureș, 12-13 aprilie 2019

postare_fb_asop_2019_02_25

Conferința Horticultura și Arhitectura peisajului din Transilvania, lansată de Departamentul de Horticultură al Universității Sapientia din Târgu Mureș, a ajuns la cea de-a 5-a ediție. Partenerii de organizare sunt Facultatea de Arhitectura Peisajului și Urbanism din Budapesta (Universitatea Szent István), Institutul de Ecopsihologie din Budapesta (Ungaria) și Societatea Muzeului Ardelean (România). Evenimentul va avea loc în Campusul Universității Sapientia din Târgu Mureș, Sapientia HUT, în perioada 12-13 aprilie 2019.

Scopul principal al conferinței este de a facilita implicarea tinerelor cadre universitare, cercetători, studenți din domeniul horticulturii, arhitecturii peisajelor și din domeniile conexe, în viața științifică și profesională, pentru a le oferi posibilitatea de a cunoaște procesul de cercetare aflat în desfășurare și de a prezenta cercetările lor către un public mai larg.

O componentă specială a conferinței din acest an este Ziua Ecopsihologiei care reflectă legăturile dintre ecopsihologie și arhitectura peisajelor.

Termen limită pentru înregistrare (inclusiv trimiterea rezumatelor în limba engleză): 23 martie 2019.

Mai multe detalii cu privire la eveniment se găsesc în invitația oficială atașată, iar pentru mai multe informații se pot contacta următoarele persoane:

Dr. Benedek Klára: benedekklara@ms.sapientia.ro (Secția Horticultură) 
Dr. Henning Imola: imola.henning@gmail.com (Secția Peisagistică) 

Invitatie Conferinta Targu-Mures