Diana Culescu la Conferința AsoP România 2018: Profesia de peisagist în România

Cluj2018 Diana Culescu asop.org.ro 768x542

Diana Culescu va prezenta Profesia de peisagist în România în cadrul Conferinței AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” pe 2 martie 2018 la Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT), Amfiteatrul Verde, din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca.

Diana Culescu deține o diplomă de Licență în Peisagistică și o diplomă de Master în Dezvoltare Urbană Integrată. A obținut titlul de Doctor în domeniul Horticulturii pe baza tezei " Elaborarea unei metode de analiză a calității spațiilor verzi urbane". Activitatea sa profesională, desfășurată în principal în cadrul RPR – Birou de Studii Contemporane, se axează pe proiectarea în domeniul arhitecturii peisajului, gestionarea peisajului și managementul orașelor durabile inclusive.

În 2016, Diana Culescu a devenit Președinte al Asociației Peisagiștilor din România (AsoP). În cadrul organizației profesionale naționale, ea este implicată în proiecte și activități care urmăresc reglementarea, protejarea și promovarea profesiei de peisagist și a domeniului peisagistic din România. De asemenea, implicarea sa activă în sectorul ONG din 2005, prin proiecte, ateliere de lucru, conferințe și alte activități, reprezintă un alt mijloc pentru a atrage atenția publicului larg asupra aspectelor referitoare la peisaj și mediul înconjurător.

Conferința AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” este organizată în perioada 1-2 martie 2018 în Cluj-Napoca de Asociația Peisagiștilor din România – AsoP  alături de filialele sale teritoriale: Nord-Vest, Vest și București-Ilfov în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-NapocaFacultatea de Horticultură și Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania (SHST).

Mai multe detalii despre eveniment aici. Pentru înscrieri vă rugăm să accesați următorul link