Lala Panait la Conferința AsoP România 2018: dezbatere despre profesie în peisagistică

 

Cluj2018 Lala Panait asop.org.ro 768x542

 

Lala Panait va modera discuțiile din cadrul mesei rotunde pentru Secțiunea Profesie în cadrul Conferinței AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” pe 2 martie 2018, la Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT), Amfiteatrul Verde, din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca.

Laura Panait locuiește și lucrează ca antropolog urban și manager cultural în Cluj. Este doctor în filologie și antropologie urbană al Universității Babes-Bolyai Cluj cu o teză privind procesul intervențiilor artistice în spațiul public românesc după 1989. În 2007 a absolvit Bauhaus Dessau Kolleg VIII, „EU Urbanism“. A organizat intervenții artistice și a participat la workshop-uri tematice în spațiul românesc și în Germania, Polonia, Cehia, Luxemburg, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Rusia. A făcut parte din echipa participantă la Bienala de Arhitectură de la Veneția, cu proiectul „Superbia”. Este membru fondator al Asociației Colectiv A, între 2009-2015 făcând parte din echipa Temps d’Images Cluj. Se ocupă de Tururile alternative „Trăiește Orașul!” și Jane’s Walk Cluj. Din 2012 coordonează împreună cu Silviu Medeșan inițiativa „La Terenuri – Spațiu Comun în Mănăștur”.

Conferința AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” este organizată în perioada 1-2 martie 2018 în Cluj-Napoca de Asociația Peisagiștilor din România – AsoP  alături de filialele sale teritoriale: Nord-Vest, Vest și București-Ilfov în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-NapocaFacultatea de Horticultură și Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania (SHST).

Mai multe detalii despre eveniment aici. Pentru înscrieri vă rugăm să accesați următorul link