Răzvan Vasiu la Conferința AsoP România 2018: dezbatere despre educația în peisagistică

Cluj2018 Razvan Vasiu asop.org.ro 768x542

Răzvan Vasiu va modera discuțiile din cadrul mesei rotunde pentru Secțiunea Educație în cadrul Conferinței AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” pe 1 martie 2018, la Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT), Amfiteatrul Verde, din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca.

Arhitect dr. Răzvan Andrei Vasiu este absolvent al Facultății de Arhitectură și Urbanism Cluj-Napoca, promoția 2009 și beneficiar al unei mobilități de studii de un an la Universitatea K.U. Leuven (Belgia) – Facultatea de Arhitectură. Este doctor în inginerie din anul 2012 – cu teza  “Revitalizarea unor clădiri prin aplicarea principiilor și soluțiilor dezvoltării durabile”. În 2009 a devenit cadru didactic asociat la Specializarea Peisagistică din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, iar din 2015 titular al disciplinelor “Estetica mediului ambiant”, “Urbanism și amenajarea teritoriului” și “Proiectare spații verzi”. De asemenea, este co-autor al proiectului de pavilion al orașului Cluj-Napoca la “World Garden Expo Zhengzhou 2017”. Activitatea sa de cercetare este coroborată cu participarea la saloane internaționale de inventică. Este consultant de specialitate la elaborarea temei de concurs “Rethinking  Someș” și autor principal al temei de concurs “Revitalizarea și activarea Parcului Feroviarilor”.

Conferința AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” este organizată în perioada 1-2 martie 2018 în Cluj-Napoca de Asociația Peisagiștilor din România – AsoP  alături de filialele sale teritoriale: Nord-Vest, Vest și București-Ilfov în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-NapocaFacultatea de Horticultură și Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania (SHST).

Mai multe detalii despre eveniment aici. Pentru înscrieri vă rugăm să accesați următorul link