WORKSHOP IRIGAȚII în cadrul Conferinței AsoP România 2018

 

Cluj2018 Workshop Irigatii fbk 940x788

Compania EMESIS oferă un workshop cu privire la irigații în cadrul Conferinței AsoP România 2018: PEISAGISTICĂ – Educație și Profesie. Atelierul va avea loc pe data de 1 martie 2018, în intervalul 15:00-17:00, la Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT) din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Această activitate este adresată cu precădere studenților peisagiști. Participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu aspecte caracteristice cu privire la sistemele de irigații destinate vegetației din mediul urban și vor putea să interacționeze cu specialiști din domeniu.

Participarea la workshop este condiționată de înscrierea prealabilă la următorul link.

Conferința AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” este organizată în perioada 1-2 martie 2018 în Cluj-Napoca de Asociația Peisagiștilor din România – AsoP  alături de filialele sale teritoriale: Nord-Vest, Vest și București-Ilfov în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-NapocaFacultatea de Horticultură și Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania (SHST).

Mai multe detalii despre eveniment aici