WORKSHOP TĂIERI APLICATE ARBORILOR în cadrul Conferinței AsoP România 2018

 

Cluj2018 Workshop Taieri fbk 940x788

Compania Garden Center Grup oferă un workshop cu privire la tăierile aplicate arborilor în cadrul Conferinței AsoP România 2018: PEISAGISTICĂ – Educație și Profesie. Atelierul va avea loc pe data de 2 martie 2018, în intervalul 15:00-17:00, la Institutul de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei (ICHAT) din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Această activitate este adresată cu precădere studenților peisagiști. Participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu aspecte caracteristice activității de gestionare a vegetației arborescente din mediul urban și vor putea să interacționeze cu specialiști din domeniu printre care se numără și domnul Mihai Purcaru – singurul arboricultor certificat de Societatea Internațională de Arboricultură (ISA)  din România în Europa.

Participarea la workshop este condiționată de înscrierea prealabilă la următorul link.

Conferința AsoP România 2018 “PEISAGISTICA – EDUCAȚIE ȘI PROFESIE” este organizată în perioada 1-2 martie 2018 în Cluj-Napoca de Asociația Peisagiștilor din România – AsoP  alături de filialele sale teritoriale: Nord-Vest, Vest și București-Ilfov în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-NapocaFacultatea de Horticultură și Societatea de Horticultură şi Silvicultură din Transilvania (SHST).

Mai multe detalii despre eveniment aici