Studiu cu privire la selectarea plantelor de către profesioniști

studiu-1

Peisagiștii au un rol important prin capacitatea lor de a ajuta la modelarea felului în care arată planeta și de a contribui la modul în care omenirea interacționează cu natura. Această profesie a modificat și va continua să modifice nenumărate hectare de terenuri și generații de oameni, influențând nu numai mediul construit, ci și spațiile care înconjoară orașele și casele noastre.

În acest proces, plantele sunt componente unice ale peisajului, care pot avea un efect semnificativ dincolo de limitele spațiului proiectat. Acest studiu este realizat pentru a înțelege ce informații sunt / nu sunt folosite pentru alegerea plantelor de către peisagiști. De asemenea, demersul își propune să identifice ce mijloace de transmitere a informațiilor sunt cele mai utile pentru profesioniștii din acest domeniu.

În acest sens, Asociația Peisagiștilor din România – AsoP, în calitate de colaborator al Colorado State University, are plăcerea să vă anunțe faptul că puteți contribui la realizarea studiului elaborat de Timothy Koski – co-cercetator principal și Zachary Johnson – cercetător principal, prin completarea chestionarului cu privire la modul de selectare a plantelor utilizate de profesioniștii din domeniu.

Chestionarul poate fi completat până la data de 30 iunie 2018. Acesta este disponibil în română, engleză, franceză, spaniolă, germană, japoneză, arabă și persană.

Vă mulțumim pentru implicare!