NOUTĂȚILE LUNII IUNIE – Scoala de Vară LaPalat ÎnFlorești

Care sunt noutățile lunii iunie? Această lună ne propune dezbateri, concursuri pentru tinerii peisagistici și cunoscută Școala de vară de la Florești. Școala de vară la Palat este un program multianual ce are ca scop protejarea și educarea cu privire la patrimoniul cultural și natural din Florești.

𝐈𝐅𝐋𝐀 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞 𝐚 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐚𝐭 c𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐚 „𝐁𝐨𝐥𝐝𝐧𝐞𝐬𝐬 & 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲”!

 

Competiția anuală organizată de IFLA Europe pentru studenți și tineri profesioniști le oferă acestora oportunitatea de a-și prezenta munca, viziunea și proiectele la care lucrează.
De asemenea, concursul își propune să ajute pe aceștia să obțină mai multă promovare pentru proiectele și munca lor.
Detaliile privind regulile de participare sunt disponibile în următorul link ===>>> https://iflaeurope.eu/…/general/rules-and-regulations

LANDSCAPE OF UKRAINE

 

LANDSCAPE OF UKRAINE – o întâlnire în care profesorii de peisagistică, împreună cu cercetători ai Universității Naționale de Silvicultură din Liov și alți profesioniști din domeniu. Se va discuta despre abordările locale privind peisagistica în materie de educație și cercetare pentru planificarea, proiectarea și managementul acestora.
Evenimentul se va desfășura online, pe 17 iunie, iar înregistrarea este gratuită. Mai multe detalii sunt disponibile accesând link-ul =>>
noutățile, lunii, iunie, ukraine, ucraina, peisaj, dezbatere

NOUTĂȚILE LUNII – BIENALA lala.ruhr – 10 – 14 septembrie

Prima bienală dedicată peisajului urban se lansează cu un apel pentru proiecte și subiecte! Bienala lala.ruhr va avea loc în perioada 10 – 24 septembrie 2022 la Gelsenkirchen/Germania. Apelul este deschis pentru contribuții și subiecte până pe 16 iunie 2022. Află mai multe despre acest proiect –Biennale-english – lala.ruhr – think landscape

noutățile, lunii, iunie, bienala, germania

Reconnecting with nature Landscape Architects

“Reconnecting with nature Landscape Architects at the forefront of the sustainable and creative urban transformation”, o conferință care a pus accent pe impactul pe care peisagiștii îl au asupra transformării urbane.
Evenimentul a avut loc sâmbătă, 11 iunie, la Bruxelles, înregistrarea putând fi urmărită aici =>> Facebook 

NOUTĂȚILE LUNII – Școala de Vară la Palat „înFlorești” – 3 și 9 iulie

Ce vești frumoase ne aduce începutul lunii iunie. Școala de Vară la Palat „înFlorești” se va desfășura între 3 și 9 iulie!
Școala de vară la Palat este un program multianual ce are ca scop protejarea și educarea cu privire la patrimoniul cultural și natural din Florești (jud. Prahova) prin promovarea modelelor de conservare, restaurare și valorificare durabilă. Acest program este organizat de Fundația Cantacuzino Florești și Asociația ARCHÉ în parteneriat cu OAR Prahova, Institutul Național al Patrimoniului, Revista Zeppelin și AsoP, Filiala Teritorială București – Ilfov. Școala de vară este co-finanțată de Ordinul Arhitecților din România prin Timbrul de Arhitectură 2022.
noutățile, lunii, iunie, scoala de vara, florești, palat
Dacă vrei să afli mai multe informații despre evenimentele din domeniului peisagisticii, poți vizualiza articolele din lunile anterioare.