NOUTĂȚILE LUNII MAI – Un proiect românesc în finala #NoulBauhaus

Luna mai aduce în prim plan concursuri pentru tinerii peisagistici, dar și seminarii dedicate recunoașterii profesiei de peisagist în Europa.

Înscrierile pentru PREMIILE LANDSCAPE INSTITUTE 2022,  deschise

Înscrierile pentru PREMIILE LANDSCAPE INSTITUTE 2022 au fost deschise și acum îți poți înregistra proiectul la una dintre cele 23 de categorii. Indiferent dacă acesta se referă la schimbările climatice, infrastructură sustenabilă, cultură sau horticultură, ai posibilitatea să-ți faci cunoscută lucrarea prin intermediul renumitelor premii Landscape Institute. Detalii sunt disponibile pe Landscape Institute Awards 2022 – LI Awards celebrate the value of landscape in connecting people, place and nature #AsoP #AsoPNews

A șasea ediție a seriei de carte LANDSCAPE ARCHITECTURE EUROPE, disponibilă

A șasea ediție a seriei de carte LANDSCAPE ARCHITECTURE EUROPE este acum disponibilă și prezintă 69 de proiecte contemporane, ce au fost selectate de un juriu de practicieni. Toate proiectele sunt inovatoare și aduc în prim plan patru abordări care răspund la provocările secolului XXI:
– Angajamentul Europei: Soluții pentru provocările majore
– Puterea Europei: Spațiile publice
– Unde trăim astăzi: Peisajele ca deschizători ai minții
– Ce trebuie să dezvoltăm: Peisajele pentru viitorul urban
Cartea poate fi achiziționată de pe LANDSCAPE ARCHITECTURE EUROPE #6 – https://www.scapemagazine.com/lae6/ #AsoPNews #AsoP #LandscapeArhitecture

𝐁𝐨𝐥𝐝𝐧𝐞𝐬𝐬 & 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲, tema aleasă pentru Adunarea Generală IFLA Europe 2022

În prezent, peisagiștii joacă un rol important în dezvoltarea peisajului și în crearea unei relații vizibile între societate și natură. Dar aceștia ar trebui să se axeze doar pe frumusețe sau îndrăzneala ar fi și ea introdusă ca ingredient în proiectarea peisajelor?
𝐁𝐨𝐥𝐝𝐧𝐞𝐬𝐬 & 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 este tema aleasă pentru Adunarea Generală IFLA Europe 2022 și Congresul Internațional de Peisaj MARK Finlanda, Helsinki, care se va desfășura între 13-16 octombrie 2022! Mai multe detalii vor fi anunțate în curând! #AsoPNews #BoldnessBeauty

Proiectul 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐲 𝐏𝐥𝐚𝐜𝐞𝐬 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 printre finaliștii #NewEuropeanBauhaus

Finaliștii ediției 2022 a #NouluiBauhausEuropean au fost anunțați și mare ne-a fost bucuria să regăsim proiectul 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐲 𝐏𝐥𝐚𝐜𝐞𝐬 𝐝𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚 printre finaliștii categoriei ”Recâștigarea unui sentiment de apartenență” (𝐑𝐞𝐠𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐨𝐟 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐧𝐠𝐢𝐧𝐠).
Iar acum este momentul să alegi ce proiecte sau idei vor modela viitoarele noastre spații de locuit și le vor aduce mai multă frumusețe, sustenabilitate și incluziune.
𝐂𝐮𝐦 𝐯𝐨𝐭𝐞𝐳𝐢?
▶️Apeși pe butonul 𝐈 𝐯𝐨𝐭𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐲 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐮𝐫𝐢𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭𝐬
▶️Introduci adresa de e-mail și o activezi
▶️După acest pas, îți vor apărea proiectele finaliste
▶️Mergi la categoria 𝐑𝐞𝐠𝐚𝐢𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐨𝐟 𝐛𝐞𝐥𝐨𝐧𝐠𝐢𝐧𝐠 și alegi 𝐇𝐞𝐚𝐥𝐭𝐡𝐲 𝐏𝐥𝐚𝐜𝐞𝐬 𝐓𝐢𝐦𝐢𝐬̦𝐨𝐚𝐫𝐚! 🤩
Așadar, accesează https://prizes.new-european-bauhaus.eu/ și votează proiectele tale favorite până pe data de 16 mai.
EN
The finalists of the 2022 edition of the #NewEuropeanBauhaus Prizes are revealed! ✨
We are happy to announce that #HealthyPlaces project from Timisoara was selected as finalist at the “Regaining a sense of belonging” category.
Now it’s your chance to choose which projects or ideas will shape our future living spaces towards more
beauty, sustainability and inclusiveness.
➡ Visit https://prizes.new-european-bauhaus.eu/ and vote your favourite concepts until 16 May.
#StudioPeisaj #TERRApia #GreenFeel #FCTM #UVT