AsoP România la Congresul IFLA World 2019

Common+Ground+Logo

AsoP România participă la ediția cu numărul 56 a Congresului IFLA World care are loc în Oslo – Norvegia în perioada 16-20 septembrie 2019. Organizația este reprezentată la acest eveniment de dr. arh. Ioana Tudora – delegatul permanent al AsoP România la IFLA Europe și IFLA World.

Federația Internațională a Arhitecților Peisagiști – IFLA este organismul mondial al profesioniștilor din domeniu, însumând asociații naționale provenind din 77 de țări de pe toate continentele. IFLA este reprezentată la nivel mondial prin 5 regiuni – AFRICA, AMERICA, EUROPA, ASIA și PACIFIC. De asemenea, IFLA reprezintă profesia de peisagist atât în organizațiile guvernamentale cât și non-guvernamentale cum ar fi UN, UNESCO, UIA, UN-Habit, IUCN, ICOMOS, Consiliul Europei și altele. 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Membri ai Comitetului Executiv IFLA World și delegați din cele 77 de asociații membre, s-au întâlnit în ultimele două zile pentru a discuta subiecte importante, de la schimbările climatice până la guvernarea federației noastre.

Agenda de 2 zile a fost construită în jurul a 5 teme cheie și a inclus și o adresă a președintelui James Hater, rapoarte ale președinților de regiuni, precum și ale președinților comisiilor noastre.

Sesiunile cheie:

  • Schimbările climatice
  • Etică și cod de practică
  • Recunoașterea educației
  • Implicarea și participarea comunității
  • Guvernare și reformă

Consiliul a fost găzduit de Universitatea Norvegiană de Științe ale Vieții (NMBU) și susținut de asociația noastră membră NLA care găzduiește în acest an Congresul Mondial 2019.
Pentru mai multe detalii: https://www.iflaworld.com/newsblog/ifla-world-council-2019